További segítségért kérem hívja : +36 1 311 60 12 (munkanapokon 8 - 17 óráig) :
  
 
Rólunk
Az eeeBid cégcsoport bemutatása
Az eeebid Szolgáltató Kft. élenjáró információtechnológiai alapú megoldásokat szállító és professzionális tanácsadókból álló beszerzési társaság.

"Küldetésünk a partnereinknél történő vállalati kiadáskezelés optimalizálása a stratégiai- és operatív beszerzési folyamatok innovatív fejlesztése által, megtakarítások realizálása és a beszerzési kultúra magasabb szintre emelése.

Tulajdonosaink, az eeebid.com Inc. és az Unicarte.com Software AG, szoftverfejlesztő vállalatoknak köszönhetően tőkeerős és innovatív háttérrel rendelkezünk. A közép-, kelet-európai régióban Magyarországon kívül az eeebid.com Inc. Csehországban és Romániában rendelkezik irodákkal. Tulajdonosaink által további nyugat európai és tengeren túli országokban is rendelkezünk érdekeltségekkel..

Az eeebid cégcsoport hazai láncszeme, az eeebid Szolgáltató Kft., 2001. február 26-án budapesti székhellyel került bejegyzésre a Fővárosi Bíróság Cégbíróságán. Az alapítás óta a régió jelentős e-Beszerzés megoldások szállítójává fejlődtünk. Innovatív eszközeink és szolgáltatásaink magas színvonalon történő ellátása miatt számos magyar és európai nagyvállalat választott minket partneréül.

Csak Magyarországon több mint 170 vállalathoz vezettünk be elektronikus beszerzési rendszereket és nyújtottunk hatékonyságnövelő szolgáltatásokat. Tevékenységünknek köszönhetően partnereink évről évre több milliárd forintos megtakarítást realizáltak. A beszerzésben nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek teljes körű támogatást és projektmenedzselést biztosítanak ügyfeleink számára. Fő fókuszterületeink:

  • elektronikus aukció
  • stratégiai versenytárgyalási folyamatok (eRFI, eRFQ, eRFP),
  • szerződés menedzsment,
  • szállító menedzsment,
  • projekt menedzsment,
  • költség menedzsment,
  • rendelési folyamatmenedzsment.
Nem csupán eszközöket biztosítunk, hanem évtizedes tapasztalatot is az elektronikus beszerzési eszközök működtetéséhez. Szakértőink több ezer pályáztatás tapasztalatával állnak ügyfeleink rendelkezésére a legkülönbözőbb beszerzési területeken. Munkánk során folyamatosan törekszünk ügyfeleink minél tökéletesebb kiszolgálására, hiteles tanácsadásra, a leghatékonyabb eszközök és stratégiák biztosítására.